Yhteenveto

Pakkaus, jossa on vieheet, joita Team 13 Fishing käytti PikeFight 2020 -kilpailussa!

Tuotekuvaus

Pakkaus vieheillä, joita Team 13 Fishing käytti PikeFight 2020 -kilpailussa!

Storm V-Slab 21,5cm
Storm R.I.P. T-Bonen ainutlaatuisen muotoilun jalanjäljissä on nyt Storm V-Slab, suuri pehmeä syötti, jossa on korkea profiili ja alhainen paino, kehitetty suurille petokaloille.

Ontto selkäosa mahdollistaa merkittävästi pienemmän painon ilman, että kokoa ja profiilia tarvitsee pienentää. Ainutlaatuinen muotoilu, jossa on ohuet sivuseinät, tarkoittaa, että syötti ui aivan tavalliseen tapaan, kun pyörität sitä kotiin, mutta romahtaa helposti, kun isku tulee - mikä lisää koukkuun tarttumista huomattavasti.

Suuri mela antaa syötille fantastisen toiminnan ja lähettää värähtelyt kauas veteen. V-Slab voidaan helposti virittää ruovattomasti off-set koukulla tai kahden koukun rigillä, joka kiinnitetään syötin pohjassa oleviin vahvistettuihin kohtiin.

• Pituus: 21,5cm
• Paino: 70g


Storm R.I.P T-Bone 23cm

Storm T-Bone on innovatiivisella muotoilulla ja kestävällä kumilla varustettu särkikalastus, joka on 23cm pitkä ja painaa 85g. Syötti on suunniteltu niin, että se romahtaa mahdollisimman paljon pilkottaessa, jolloin sinulla on aina suurin mahdollisuus hyvään ja turvalliseen koukkuun!

T-muotoisen rungon ansiosta T-bone on vakaa myös suuremmilla nopeuksilla ja painaa noin 30 % vähemmän verrattuna vastaaviin haukisyötteisiin. T-Bone on varustettu 3D-uomilla ja kylkipintaisella rungolla, joka luo värähtelyä veden alla.

Pakettiin kuuluu myös matalaruuvi!

• Pituus: 23cm
• Paino: 85g


Rapala X-Rap Peto 20cm
Suomalainen peto, X-Rap Peto, yhdistää Rapala’n kalaa pyydystävän X-Rap-rakenteen ja kauniisti värisävyyn sovitetun pehmeän pyrstön saumattomaksi hybridivieheeksi. Hitaan uppoamisnopeutensa ja täydellisen vaakasuoran putoamisensa ansiosta X-Rap Peto on ihanteellinen valinta kylmään veteen & haastaviin olosuhteisiin.

Häntä potkaisee laajalla toiminnalla, kun se nostetaan; tai kokeile nykäisy &; tauko, jolloin syötti ui hitaasti syvyyksiin. Pehmeä pyrstö on kiinnitetty tukevasti runkoon 6-pisteisellä ruostumattomalla levyllä. Varapyrstö mukana. Varustettu VMC Coastal Black -koukuilla. 83g
• ABS-runko pehmeällä PVC-hännällä
• 6-pisteinen ruostumattomasta levystä valmistettu pyrstön lukitusjärjestelmä
• Leveä pyrstöpotku vartalokierrolla
• Suuret petokalat
• VMC Coastal Black Treble Hooks


Rapala X-Rap Haku 14cm
Nimensä mukaisesti X-Rap Haku – haku on suomeksi etsi – etsii vaikeuksia ja on valmis rymistelemään isojen mammojen kanssa. X-Rap Haku on rakennettu kovaksi isoja kaloja varten, ja siinä on Rapala’n oma 3R System Titanium Release Rig, jossa on VMC Coastal Black -koukut.

Kun se on viritetty toimintaa varten, koukut on sijoitettu aivan kuten tavallisessa liukusyötissä, ja viritys lepää vieheen vatsaurassa, poissa tieltä ja suojassa rikkaruohoilta ja koukkuilta. Kun koukku asetetaan, koukkulaite irtoaa vartalosta, jolloin se saa suoran kosketuksen kalaan eikä kalalla ole mahdollisuutta käyttää vieheen vipuvoimaa irrottautuakseen. Koukkujen irrottaminen on myös helpompaa kalalle, koska vieheen runko ei ole tiellä.

X-Rap Hakua voidaan käyttää erilaisiin esitystapoihin ja se on superhelppo käyttää. Liukuva toiminta voidaan luoda joko nykimällä vavalla tai käyttämällä stop & go retrieveä. Vavan nykiminen luo nopeammin kääntyvää sivulta toiselle toimintaa, kun taas stop & amp; go -nouto mahdollistaa pidemmän liukuvan toiminnan. Nopea palaminen pysähdysten välissä jäljittelee pakenevaa syöttikalaa.

3R – Rapala Release Rig – -järjestelmä on sisäänrakennettu vieheeseen ja pois tieltä, kun se on viritetty. Kun koukku asetetaan, pyrstössä oleva klipsi irrottaa rigin vartalosta, mikä mahdollistaa suoran kosketuksen kalaan, eikä kalalla ole mahdollisuutta käyttää vieheen vipuvoimana irrottautuakseen.

Kestävä rig on rakennettu 100 lbs:n titaanilangasta, ja siinä on kiinteä liitinrengas, raskaat split-renkaat ja ensiluokkaiset VMC Coastal Black round bend treblet.

• Pituus: 14cm
• Paino: 74g


Rapala Super Shadow Rap 11/16cm
Tilannekelpoiset saalistajat eivät voi kieltää Super Shadow Rapia, sillä se potkaisee kovaa sivulle ja häipyy sitten hitaasti syvyyksiin kuin kuoleva kala. Sen pitkä runko jäljittelee täydellisesti ison syöttikalan siluettia, kun taas kuuluisa Shadow Rap -toiminta tanssii Super Shadow Rapin melkein paikalleen kuin helpon aterian.

Nykäise sitä kevyesti, jos haluat toimia paikan päällä, tai repäise sitä kovaa, jos haluat lähettää sen liukumaan ison kalan suuhun. Varustettu VMC Coastal Black -koukuilla.

• Pituus: 11/16cm
• Paino: 38/77g
• Kestävä 2-osainen muovi integroidulla huulella
• Erittäin yksityiskohtaiset viimeistelyt
• Reagoiva, tiukasti kääntyvä
• Suuret petokalat
• VMC Coastal Black Treble-koukut.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja