Yhteenveto

Pakkaus, jossa on vieheet, joita Team CWC käytti PikeFight 2020 -kilpailussa!

Tuotekuvaus

Pakkaus, jossa on vieheitä, joita Team CWC käytti PikeFight 2020 -kilpailussa!

Jonny Vobbler 13/15cm
Tästä vieheestä ei tarvitse sanoa mitään muuta kuin, että tarvitset sellaisen vieheen syöttipakkaukseesi, niin se vain on!

Toimii silloin, kun kaikki muu ei toimi, ja hauki ei voi olla huomaamatta sen toimintaa, ja se saa aikaan raaimmat puremat. Se tekee tästä vieheestä ""must have"" setupissasi.

Jonny Vobbler on Jonny Thofeldtin suunnittelema ja Strike Pro valmistaa sitä nyt muovista. Siinä on houkutteleva keinuminen ja huulensa ansiosta se menee syvemmälle kuin tavalliset hardbaitit. Voidaan nykäistä kotiin tauoilla, mikä jäljittelee haavoittuneen kalan käyttäytymistä, jota hauet eivät voi vastustaa!

Voit mukauttaa sen syvyyttä nostamalla tai laskemalla roptipiä, jos haluat saada sen vielä syvemmälle, sitä voidaan painottaa menettämättä sen houkuttelevaa toimintaa.

Saatavana myös pienempänä versiona koossa 13cm/50g päiviin, jolloin hauet suosivat pienempiä vieheitä.

• Pituus: 13/15cm
• Paino: 50/82g


Pig Shad 23cm
Pig Shadissa on viettelevä rullaava toiminta pään keinuessa puolelta toiselle. Pyrstö meloo ja kiertyy matalalla taajuudella. Täydellinen jäljitelmä loukkaantuneesta syöttikalasta, joka hitaasti raahautuu eteenpäin viimeisillä voimillaan!

Pig Shadilla on ainutlaatuinen profiili, joka muistuttaa lihavaa syöttikalaa. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi jigipäiden kanssa tai BFT Flexhead Piken kanssa. BFT Pike Center Pinin kanssa tämän vieheen uskomaton rullaava toiminta tulee todella esiin. Kiinnitä se BFT Tandem Rigillä ja nosta sitä hitaasti matalilla alueilla. Chomp! Chomp!

• Pituus: 23cm
• Paino: 90g


Pig Shad Junior 20cm (2-pack)
Pig Shad Jr:lla on viettelevä rullaava toiminta pään keinuessa puolelta toiselle. Pyrstö meloo ja kiertyy matalalla taajuudella. Täydellinen jäljitelmä loukkaantuneesta syöttikalasta, joka hitaasti raahautuu eteenpäin viimeisillä voimillaan!

Pig Shad Jr sopii erinomaisesti käytettäväksi BFT Flexhead Pike -jigipään kanssa tai matalalla viritettynä BFT Pike Shallow Screw -ruuvilla. Pig Shad Jr:n selässä on rikkaruohoton aukko, joten kokeile myös takiloida se Owner Beast 10/0 koukulla rikkaruohotonta esitystä varten!

• Pituus: 20cm
• Paino: 50g
• 2kpl


Pig Shad Tournament 18cm (2-pack)
Etsitkö täydellistä uintitoimintoa ja kokoa hauen kalastukseen? Älä etsi enempää!

Sika Shad Tournament on uusin lisäys Pig Shad -perheeseen. 18cm pitkä ja 30g painava kala omaa kaikki edellytykset saada kaikki hauet iskemään.

Suunniteltu pienemmäksi haukikalastuksen täydennykseksi Pig Shad Juniorille, koukunohjaimen aukko takana on tehty syvemmäksi ja vatsaan on lisätty aukon sisääntulo, joten se on ihanteellinen turnauskalastajille!

Optimaalinen koko Owner Beast Weedless -koukulle on 8/0. Viehe on tehty sopimaan myös 10/0:aan.

• Pituus: 18cm

• Paino: 30g
• 2kpl
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja