Yhteenveto

Garmin DST810 D/F/T -anturi NMEA 2000 on älykäs anturi, joka yhdistää tarkat syvyys-, nopeus- ja lämpötilasignaalit asentotunnistukseen, jolla saadaan kantapää-, trimmi- ja kallistus- ja kallistus/pyöritystiedot. Se pystyy lukemaan syvyyksiä 330':n syvyyteen asti ja tarjoaa nopean 5 Hz:n veden nopeussignaalin ulostulon, joka mahdollistaa tasaisemman visualisoinnin yhteensopivilla karttaplottereilla tai muilla näytöillä.

Tuotekuvaus

Garmin DST810 D/F/T -anturi NMEA 2000 on älykäs anturi, joka yhdistää tarkat syvyys-, nopeus- ja lämpötilasignaalit asentotunnistukseen, jolla saadaan kantapää-, trimmi- ja kallistus- ja kallistus/pyöritystiedot. Se voi lukea syvyyksiä 330’ asti ja tarjoaa nopean 5 Hz:n veden nopeussignaalin ulostulon sujuvampaa visualisointia varten yhteensopivilla karttaplottereilla tai muilla näytöillä.

Langaton BLUETOOTH® -yhteys helpottaa anturitietojen kalibroinnin hallintaa Airmar Cast -sovellusrajapinnan kautta. Ja 235 kHz:n anturin toimintataajuus auttaa estämään keskinäiset häiriöt muiden aluksella olevien kaikuluotaimien kanssa. Anturin’leveän, viuhkamaisen 10 x 44 asteen säteenleveyden ansiosta se löytää pohjan myös silloin, kun se on asennettu jyrkkiin deadrise-runkoihin tai kallistuviin purjeveneisiin.

Yleistä
Taajuus: 235 kHz
Teho: 100 W
Säteenleveys: 10 x 44 astetta
Maksimisyvyys: 330 jalkaa
Syvyys/nopeus/lämpötila: NMEA 2000
Tuetut kuollut-/kääntökulmat: 0-22 astetta.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja