Yhteenveto

Ultegra XTE ja XSE perustuvat Shimanon myydyimpiin malleihin, ja ne tulevat määrittelemään uudelleen keskihintaisten pitkän kantaman kelojen markkinat.

Tuotekuvaus

Nämä kiekot sisältävät monia Shimano’n johtavia ‘long cast’ -teknologioita tyylikkäissä yksivärisissä rungoissa, ja ne ylittävät odotukset, ja niistä on tulossa bestsellereitä kaikkialla Euroopassa.

Vain Shimano tarjoaa Super Slow Oscillation -tekniikkaa, mikä on riittävä syy ostaa Ultegra XTE ja XSE. Mutta kun otetaan huomioon kaikki muut teknologiat, joita nämä pitkän kantaman supertähdet sisältävät, niitä on mahdotonta sivuuttaa. Näillä kiekoilla voit heittää pidemmälle, mutta ne myös pelaavat kalaa paremmin, kestävät pidempään ja näyttävät upeilta riippumatta siitä, minkä vavan kanssa ne yhdistät.

Jos olet karppikalastaja ja pidät tummista ‘stealth-like’ väreistä, valitse XTE, jos taas olet surffari tai pidät vaaleammista väreistä, ‘silver’ XSE olisi valintasi. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, että olet tehnyt hyvän päätöksen. Ultegran kevyen, jäykän CI4+-rungon sisään on kätketty valikoima Shimano’n edistyksellisintä teknologiaa. HAGANE-vaihteisto ja X-SHIP yhdistyvät Infinity Drive- ja Silent Drive -vaihteistoihin ja tuottavat hämmästyttävän sulavan ja kevyen pyörimisen. Älä’älä kuitenkaan anna hämätä. Laita Ultegra painetta ja se tuottaa kaiken tarvitsemasi tehon ja enemmänkin. Ja vaikka sisäinen tekniikka on taideteos, se’on heittosuorituskyky, jonka vuoksi ostat tämän kelan.

Super Slow 5 -oskillaatio tuottaa hämmästyttävän tasaisen siiman asettumisen, joka todistetusti vähentää kitkaa ja lisää heittopotentiaalia. Mutta myös muut ominaisuudet vaikuttavat asiaan. Rigid Cast vähentää kelan taipumista vapautushetkellä heiton aikana ja Parallel Body lähettää siiman täydellisessä kulmassa kohti ensimmäistä ohjainta.

Ja kun siima virtaa alumiinisen AR-C-kelan huulen yli, se ‘kelautuu alas’ vähentäen kitkaa. Tuloksena on heittoviestin loistokkuus, jollaista ei ole koskaan nähty näin edulliseen hintaan.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Gear ratio: 4.3:1
Handle: Oikea/Vasen
Kelakoko: 14000
Kuulalaakerit: 4+1
Line Capacity: 0.35-550,0.40-400,0.45-300
Maksimi vetovoima: 20
Paino: 600 g

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja