Yhteenveto

Varusteet, joita Viktor Söderberg käytti kilpaillessaan PikeFight 2020 -kilpailussa.

Tuotekuvaus

Varusteet, joita Viktor Söderberg käytti kilpaillessaan PikeFight 2020 -kilpailussa


Rod
Jos et vielä tunne Fate Black -sarjaa, on aika tutustua siihen. Tämä laajalti tunnustettu sarja on palannut tekemään jälleen yhden rohkean kannanoton. PVG30T-aihion herkkyyden ja reaktiivisen splinen jatkuva perintö antaa tälle vavalle vertaansa vailla olevan tuntuman.

Evolve Soft Touch -portatun kelan istukan ja mittatilaustyönä käärittyjen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen Alconite-ohjainten avulla tämä vavan välittää hienovaraisimmatkin kalan aikeet valjastamalla energian ja siirtämällä sen suoraan kämmenellesi. Uuden painoksen kevyempi kokoonpano parantaa yleistä tuntumaa säilyttäen samalla sarjan tunnetut räätälöidyt kartiot.

• Japanilainen 30 tonnin PVG30T Blank-rakenne
• Evolve ruostumattomasta teräksestä valmistetut Alconite-ohjaimet
• Evolve Soft Touch Ported Reel Seat
• High Density Japanilainen EVA Grips
• Evolve Snaggle Tooth Hook Keeper
• CGE2 Blank-rakenne (Cranking)
• Evolve Snagless Hook Keeper (Cranking)

• 13 Fishing Fate Black Casting - 7'4/224cm, XH, 40-120g, 2kpl
• 13 Fishing Fate Black Casting - 8'6/259cm, XH, 40-130g, 2kpl


Kela
13 Fishing Concept A3 Gen 2 on syväkierteinen, raskaasti kuormitettu matalaprofiilinen heittokela. Concept A3 Generation 2 on suunniteltu keskittyen tehoon ja kestävyyteen, ja ne on rakennettu auttamaan sinua saamaan trophy-kaloja isoilla syötteillä.

Uuden sukupolven Concept A3 -kiekoissa on HD-alumiinirunko, jossa on Ocean Armor 2 -käsittelyprosessi, joka takaa äärimmäisen korroosionkestävyyden, joten suolaisen veden ja suistoalueiden kalastajat voivat luottaa siihen, että kiekko kestää suolan aiheuttaman rasituksen. Kelan teho tulee H.A.M. Hardened Brass Gearing -vaihteistosta, joka on leikattu japanilaisella Hamai-tarkkuudella.

Kelan Carbon Bull -vetolaitejärjestelmässä on myös huikeat 40 kiloa vetovastusta, mikä on enemmän kuin tarpeeksi seuraavan trofeekalan vetämiseen.

Lisäominaisuuksiin kuuluvat Alert Drag, Arrowhead-linjanohjain, KeepR-integroitu koukunpidin ja Beetle Wing Rapid Access -sivupinnoitusjärjestelmä. Kelassa on myös sekä yksittäinen virtakahva että kaksinkertainen melakahva, jotka voidaan helposti vaihtaa olosuhteiden ja kalastajan mieltymysten mukaan.

Kaiken kaikkiaan tämä kela on täydellinen valinta isojen syöttien heittämiseen sekä suolaisessa että makeassa vedessä isoille riistakaloille, kuten hauelle, muskylle, stripparille, sonnipunakalalle, riikinahvenelle ja kaksinumeroiselle trophy largemouthille.

Saatavana 5,5:1, 6,3:1 ja 8,1:1


Linja
Sufix 131 G-Core tuo punotut siimat uudelle tasolle! Lyömättömät ominaisuudet mm. solmunkestävyyden ja heittokyvyn suhteen.

Sufix 131 Braid -siima koostuu 12 nipusta HMPE-kuitua, jotka on punottu Gore Performance Braid -ydimen ympärille. Tuuman yli kuidut risteävät 60 kertaa. Rakenteensa ansiosta Sufix 131 Braid on pyöreämpi, kiinteämpi ja tiiviimpi eli siinä on paremmat ominaisuudet kuin missään muussa 12- tai 16-punoksisessa siimassa.

Pyöreämpi siima liukuu ohjaimissa vähemmällä kitkalla, mikä tarkoittaa tarkempaa heittoa ja antaa lisäkantaman silloin, kun sitä tarvitaan. Pyöristetyllä on myös vähemmän vastusta vedessä. Mitä enemmän kuituja siima sisältää, sitä sileämpi sen rakenne on. Esimerkiksi luotettavuus niin solmuvassa kuin suorassa siimassa paranee.

Kireä punos estää myös ydintä kerääntymästä veteen, mikä muuttaisi siiman ominaisuuksia. Tiivis punos on myös kestävä, ja Gore-ydin estää HMPE-kuituja leikkaamasta toisiaan kuormituksessa.

Lujuus:
• 0,330 - 18,15kg
• 0,405 - 27,22kg
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Handle: Oikea , Vasen

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja