Yhteenveto

Waterwolf 2.0 1080K on vedenalainen kamera, jossa on teräväpiirtoinen 1080p-tallennus, vakaa rakenne ja sisäänrakennettu mikrofoni. Ota hienoja otoksia parannetulla HD-laadulla Waterwolfin päivitetyllä versiolla!

Tuotekuvaus

Water Wolf -kamerat ovat aiheuttaneet vallankumouksen sen ymmärtämisessä, miten kalat käyttäytyvät ja reagoivat syötteihin ja vieheisiin, joita niille tarjoamme. Nyt Water Wolf -kamerat ovat parempia kuin koskaan - ja niihin on tehty useita parannuksia, jotka tekevät Water Wolf -kamerasta entistäkin monipuolisemman.

Vedenkestävä 100 metriin asti, mikä tarkoittaa, että kameraa voidaan käyttää äärimmäisessä syvänmeren kalastuksessa. Entistä iskunkestävämpi. Varustettu 100 %:n akun varauksen merkkivalolla. Koristeltu CamoTech Green -kotelovärillä. Käytetään uisteluun, heittoon, uittoon tai karppikalastukseen. Ainutlaatuisesti suunniteltu ja valmistettu Tanskassa. Super Anti-wobbling retrieve ja jopa 3,5 tunnin tallennus.
  • Full HD 1080P -video
  • Auto valkotasapaino
  • Erinomainen suorituskyky hämärässä
  • Vedenkestävyys 100 metriin asti
  • Suuri iskunkestävyys
  • Perfektinen sekä uisteluun että heittovapaana heittämiseen
  • Suunniteltu ja suunniteltu Tanskassa
  • Super anti-wobbling retrieve
  • Jopa 3.5 tuntia tallennusta

100m vedenpitävä
Olipa kyseessä sitten petokala, hirviökarppi tai jopa suolaisen veden lajit, jopa 100 metrin vedenpitävyysluokituksella Water Wolf auttaa sinua tallentamaan upeaa kuvamateriaalia monenlaisissa kalastussyvyyksissä.


MicroSD-korttitallennus
Water Wolf on yhteensopiva Micro SD-korttien kanssa, joiden koko on 2 Gt:stä 128 Gt:iin. Micro SD-kortille tallennettu kuvamateriaali on yhteensopivaa sekä Windows-tietokoneiden että Mac-tietokoneiden kanssa.


3,5 tunnin tallennus
Kestävän akun ansiosta et koskaan missaa leuat heilauttavaa hetkeä – saavutat jopa kolmen ja puolen tunnin tallennusajan yhdellä latauksella.


Latautuva Li-On-akku
Varmista, että olet aina valmiina ottamaan upeaa kuvamateriaalia liikkeellä ollessa nopean USB 2.0 -latausliitännän ansiosta. Lataa kamera nopeasti ja helposti mistä tahansa USB-virtalähteestä.

Matalat Luxit
Vedenalaisen videokuvauksen luonne tarkoittaa usein huonoja valaistusolosuhteita. Se ei ole ongelma Water Wolfin Low Lux -tekniikan ansiosta, joka tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn hämärimmissäkin olosuhteissa.

120 x 90 laajakulma
Superlaajakulmainen objektiivi tarkoittaa, ettet missaa sekuntiakaan toiminnasta – saat kaiken, mitä syötin tai vieheen ympärillä tapahtuu, kameraan. Ei enää yllätyksiä.

AWB: Automaattinen valkotasapaino
Kuvauksista tulee aina upean näköisiä, luonnollisilla ja tarkoilla väreillä sisäänrakennetun automaattisen valkotasapainon (AWB) ansiosta. Se myös helpottaa tallennusta, sillä säädettäviä asetuksia on vähemmän – kytke vain laite päälle, heitä se ulos ja anna mennä.


Väritallennus
Tallenna himoitsemiesi kalojen todellinen kauneus laadukkaalla täysvärimateriaalilla, joka näyttää upealta myös heikossa valaistuksessa.

HD: 1080p
Jokainen puraisu, jokainen seuraaminen, jokainen kala, joka tulee uimaan – näet sen kaiken terävinä ja terävinä yksityiskohtina kameran tuottaman teräväpiirtoisen 1080p-materiaalin ansiosta.


Sisäänrakennettu mikrofoni
Water Wolf ei kaappaa vain eeppisiä kuvia, vaan myös dramaattisen äänen sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta, joka auttaa tekemään videoleikkeistäsi mestariteoksen.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Paino: 65 g

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja