Yhteenveto

Swimillä on monia etuja - kompakti muoto, realistinen syöttiä jäljittelevä muotoilu ja kyky heittää kuin luoti kovimmassakin tuulessa. Swimistä on tullut monien skandinaavisten Pro-oppaiden suosikkiviehe.

Tuotekuvaus

Swimillä on monia etuja: kompakti muoto, realistinen syöttiä jäljittelevä muotoilu ja kyky heittää kuin luoti kovimmassakin tuulessa. Swimistä on tullut monien skandinaavisten Pro-oppaiden suosikkiviehe.

He tietävät, että kokemattomimmatkin asiakkaat voivat heittää ja kalastaa tätä vieheitä helposti. Se on niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa voi pyydystää sillä hirviöitä. Voit kalastaa uistinta “vetämällä ja tuulella” tai yksinkertaisella noutoajolla, joko hitaasti tai nopeasti, luodaksesi haavoittuneen, paniikissa olevan syötinkalan toiminnan, ja paniikkia voidaan lisätä nopeammilla noutoajoilla ja säännöllisillä tauoilla.

Heti kun kela alkaa pyöriä, Westin Swimin ainutlaatuinen S-muotoinen uintikuvio antaa sinulle parhaat mahdollisuudet ison kalan saamiseen.

  • Materiaali: ABS-muovi
  • Lead Free
  • Japanilaistyyliset #2/0 hiiliteräskoukut
  • Täysin rautalankarakenteinen runko
  • Käsin maalattu yksityiskohtaisilla väreillä
Suspensioverkko:
Paino: 107g
Syvyys: 0,5-2m


Uppooverkko:
Paino: 115g
Syvyys: 1-3m
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Kelluvuus: Keskeytetään
koukkukoko: 2/0
Laidutuksen pituus: 15 cm
Paino: 107 g , 115 g
Uintisyvyys: 0,5-2 , 1-3
Vieheen Väri: 3D Baltic Pike (Sšder Custom) , 3D Glitterfegisen (Sšder Custom) , 3D Gold Headlight , 3D Golden Perch , 3D Golden Pike (Sšder Custom) , 3D Green Headlight , 3D Headlight , 3D Official Roach , 3D Oliveoil Perch , 3D Water , Alert Perch , Bling Perch , Blueback Herring , Chartreuse Splash - Limited Edition , Concealed Fish , Crystal Perch , Electric Splash - Limited Edition , Fire , Firetiger , Fluo Hot Pike (Sšder Custom) , Motoroil UV Pike (Sšder Custom) , Natural Perch , Natural Pike , Official Roach , Parrot Special , Real Baltic Pike , Real Perch , Real Pike , Real Roach , Real Rudd , Red Hot Pike (Sšder Custom) , Sšdergšsen (Sšder Custom) , Sšderkexet (Sšder Custom)

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna