Yhteenveto

Shimano Speedmaster XTD 14000 - Speedmaster XTD on loistava pitkän kantaman karppikela, joka tarjoaa huomattavaa vastinetta rahalle. Siinä on vaihteiden välityssuhteet ja pitkien heittojen tekniikka, jotka on otettu suoraan kalliimmista luokan johtavista SHIMANO-malleista, ja huomaamaton "stealth"-viimeistely sopii täydellisesti kaikkien Tribal TX Carp -vapojen kanssa.

Tuotekuvaus

Jos haluat erinomaisen yhdistelmän arvoa, laatua ja suorituskykyä, Speedmaster XTD houkuttelee sinua välittömästi. Speedmaster yhdistää saman G Free Body -siluetin kuin monet SHIMANOn pitkän kantaman kelat ja hillityn stealth-ilmeen, ja se on visuaalisesti upea. Eikä se petä myöskään käytössä. Speedmasterin avulla voit heittää pidemmälle, ja uusi vaihteistojärjestely ja teknologia antavat sinulle voimaa, jota tarvitset suurimpienkin kalanmuotojen pyydystämiseen vaivattomasti.  Erinomainen valinta kaikenkuntoisille kalastajille.

Speedmasteria on todella vaikea moittia. Se on perinyt monia huippuominaisuuksia, joita käytetään johtavissa SHIMANOn pitkän kantaman keloissa. Super Slow 5-line -värähtelyä käytetään kaikissa pitkän kantaman kiekoissa aina Power Aero -hintaluokkaan asti, samoin kuin G Free Body-, Parallel Body- ja Rigid Cast -värähtelyä sekä kylmävahvistettua alumiinia olevaa AR-C-kelaa. Saat jopa sarjan kelan vähennysosia, jotka tekevät kelaamisesta kustannustehokkaampaa. Ja kun on kyse kalojen pelaamisesta, HAGANE Gearin ja SILENT DRIVE -tekniikan yhdistelmä optimoi kelaustehokkuuden, ja Instant Drag mahdollistaa vetokireyden huippunopean säätämisen, jotta kaloja voidaan hallita mahdollisimman vähällä vaivalla. Ehkä vaikuttavin ominaisuus on kuitenkin se, että vaikka Speedmaster säilyttää kalliimpien serkkujensa uskottavuuden, se tarjoaa huomattavaa vastinetta rahalle.
  • Hagane
  • Hagane Gear
  • Rigid Cast
  • Silentdrive
  • G Free Body
  • Corps Parellel
  • Bobine AR-C
  • Ci4+
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Gear ratio: 4.3:1
Kelakoko: XTD 14000
Line Capacity: 550m-0.35mm/400m-0.40mm/300m-0.45mm
Line intake: 103 cm
Maksimi vetovoima: 20
Paino: 590 g

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.

Arvostelut

Lue kaikki arvostelut Fhae
Ei vielä arvosteluja.
Tallenna

Tuotevalikoimaan kuuluu:

Katso koko sarja