Yhteenveto

Pastapata norjalaisella naudanlihalla ja ranskalaisilla yrteillä.

Tuotekuvaus

Ainesosat
33 % pasta (durumvehnä), 22 % naudanlihatuote (84 % naudanliha, suola, kasvikuitu (peruna, porkkana, bambu), stabilointiaine (E450), antioksidantti (rosmariiniuute)), % vehnäjauho, % rypsiöljy, 12 % sipuli, 4,2 % tomaattipyree, % lihaliemi (hiivauute, maltodekstriini, suola, rypsiöljy, lihauute, karamellisoitu sokeri, sipuli), % mausteet, % antioksidantti (rosmariiniuute, askorbiinihappo).

Allergeenit
Gluteeni
Laktoositon, maidoton

Tuotteella on 7 vuoden säilyvyysaika valmistuspäivästä. Säilytä huoneenlämmössä. Avattu pussi tulee käsitellä tuoretuotteena. Ateria on syötävä 2 tunnin kuluessa veden lisäämisestä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Kysymykset ja vastaukset

Aiheeseen liittyvät raportit ja oppaat

There are currently no blogs connected to this article.
Pastapata norjalaisella naudanlihalla ja ranskalaisilla yrteillä.

Tuotekuvaus

Ainesosat
33 % pasta (durumvehnä), 22 % naudanlihatuote (84 % naudanliha, suola, kasvikuitu (peruna, porkkana, bambu), stabilointiaine (E450), antioksidantti (rosmariiniuute)), % vehnäjauho, % rypsiöljy, 12 % sipuli, 4,2 % tomaattipyree, % lihaliemi (hiivauute, maltodekstriini, suola, rypsiöljy, lihauute, karamellisoitu sokeri, sipuli), % mausteet, % antioksidantti (rosmariiniuute, askorbiinihappo).

Allergeenit
Gluteeni
Laktoositon, maidoton

Tuotteella on 7 vuoden säilyvyysaika valmistuspäivästä. Säilytä huoneenlämmössä. Avattu pussi tulee käsitellä tuoretuotteena. Ateria on syötävä 2 tunnin kuluessa veden lisäämisestä.
Näytä lisää Näytä vähemmän