Abu Garcia

Abu Garcia - Carl-August Borgström perusti AB Urfabrikenin (ABU) vuonna 1921. Hän oli aiemmin työskennellyt työnjohtajana Haldafabrikenissa, mutta hänet irtisanottiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun Halda joutui vaikeuksiin. ABU valmisti alusta alkaen taskukelloja. Herätyskelloja ja puhelinohjaimia. Vuonna 1934 hänen poikansa Göte Borgström otti yrityksen haltuunsa ja keskittyi taksamittareiden kehittämiseen.

Vuonna 1939 hän kehitti maailman pienimmän taksamittarin. Toinen maailmansota antoi kuitenkin kovan iskun taksamittariliikkeelle ja yritykselle, jolloin syntyi ajatus valmistaa spinning-keloja urheilukalastukseen. Ensimmäinen spinning-kela, nimeltään Record, esiteltiin vuonna 1941. Siitä lähtien yritys on valmistanut pääasiassa urheilukalastusvälineitä.

Abu Garcia on nykyään osa Pure Fishing -yhtiötä, johon kuuluvat myös Berkley, Fenwick, Stren, Mitchell, Johnson, Spiderwire, Hardy ja Greys. Penn, Spiderwire, Shakespeare, Sebile, Chub ja 7Strand. Abu Garcia kattaa todella kaikki urheilukalastuksen luokat, he tarjoavat tuotteita kaikissa hintaluokissa. Jos olet harrastajakalastaja, joka haluaa vain kalastaa laiturilta maalla, löydät täydelliset sarjat edulliseen hintaan. Jos olet kovan luokan kalastaja, joka etsii kalastuksen hienoimpia tuotteita, he tarjoavat myös niitä!
Näytä lisää Näytä vähemmän
Kategoriat
Suodattimet
Tuotteet