Kalastusasut

\"Parhaat vaatteet kalastukseen! Hyvät kalastusvaatteet ovat meille kalastajille välttämättömiä. Jos pukeudut oikein järvellä, kokemus on niin paljon parempi ja kannattaa panostaa tuuli & vedenpitäviin vaatteisiin. Paras mitä voi olla on Gore-Tex, mutta jos se maistuu hyvältä, se maksaa. Meillä on hyvä valikoima kalastusvaatteita kaikille budjeteille ja varastossa on vaatteita, joita olemme itse testanneet ja joiden tiedämme kestävän, mutta jos haluat olla 100 % varma siitä, että pysyt kuivana kaikissa sääolosuhteissa, Gore-Tex tai Galon on oikea valinta.

Vesisäiliö ilmoitetaan millimetreinä ja se tarkoittaa veden painetta, jonka materiaali kestää oikealla puolella ennen kuin vesi tunkeutuu vaatteen läpi. Tämä testataan laboratorioissa kansainvälisten testimenetelmien mukaisesti. Vesisarakkeella mitataan vaatteen vedenpitävyyttä, ja se kertoo, kuinka suuren vedenpaineen vaate kestää, ennen kuin vesi tunkeutuu sen läpi ja kastut.

Kevyessä sateessa jokapäiväisessä käytössä 5 000 mm:n vesisarakkeessa on usein tarpeeksi vettä, jotta pysyt kuivana. On kuitenkin tavallista määrittää 10 000 mm:n vesipatsas vähimmäisrajaksi sille, milloin vaate on täysin vedenpitävä. Useimmissa 1500-2000 kruunun hintaisissa kalastusvaatteissa on 8000 mm:n vesipatsas. Gore-Tex® -vaatteiden vedenpitävyys vaihtelee, mutta kaikki vaatteet ovat selvästi vedenpitävyyden rajan yläpuolella. Edistyneimpien vaatteiden osalta Gore-Tex® itse sanoo, että vesipatsas on vähintään 28 000 mm, kun otetaan huomioon, että pelkästään istumalla, polvistumalla jne. luodaan suurempi paine, joka voi ylittää vaatteen luokituksen, jolloin vesi pääsee tunkeutumaan vaatteeseen. Tämä ei tarkoita, että kyseinen vaate olisi viallinen, vaan ainoastaan sitä, että olet ylittänyt vaatteen luokituksen.

Älä epäröi soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla myymälään saadaksesi apua, jota tarvitset ollaksesi tyytyväinen ja saadaksesi vaatteita, joita voit käyttää ja joista voit nauttia monta vuotta.\"
Näytä lisää Näytä vähemmän
Kategoriat
Suodattimet
Tuotteet