Hauki softbaits

Kalastuksessa on aina kärpäsiä, mutta kumi on tullut jäädäkseen. Voit helposti valita, mitä kalastusta haluat harjoittaa vaihtamalla curlyjen, shadarien ja swimbaittien välillä. Kumikalastus ruotsalaisille petokaloillemme kuuluu monipuolisimpiin kalastustapoihin, joita voit harrastaa, voit nopeasti ja helposti vaihdella syvyyttä ja toimintaa; vieheitäsi vuorottelemalla räiskintäpainojen, mela- ja pyrstösyöttien välillä ja kaikilla käytettävissä olevilla eri tekniikoilla, jotka antavat sinulle parhaat mahdollisuudet saada kalaa sekä parhaan kokemuksen kalastuksen aikana.


Kun kyseessä on syötti, on tärkeää miettiä, mihin aiot käyttää syöttiä. Sinulla on swimbaitteja, jotka ovat hieman paksumpia, kuten Wingman tai Pig Shads. Nämä vieheet haluavat työntää paljon vettä ja kamppailevat jatkuvasti uidakseen ylös. Swimbaitit ovat hyvin näkyviä ja niissä on usein vahva lunkki, jossa on kääntyvä pää. On itsestään selvää kalastaa niitä syvällä, mutta jos tämä on jotain, mitä teet säännöllisemmin, suosittelemme käyttämään sen sijaan shad-jigejä.


Viime vuosina markkinoille on tullut myös nivellettyjen kumisten syöttien muodossa olevia swimbaitteja, jotka jäljittelevät aitoa asiaa usein erittäin realistisella tavalla. Jos et ole vielä kokeillut, meidän mielestämme sinun kannattaa kokeilla!


Shad jig, kuten Söderjig, Shadteez tai Tomcat &aum;on kapeampi syötti, joka liukuu vedessä paljon kevyemmin &aum;tt kuin swimbait, päaring; Tämän vuoksi on paljon helpompi säilyttää tietty syvyys, kun syötti ei ui jatkuvasti ylöspäin. Shadareissa on useammin ohuempi pyrstökela, jossa on hiukan pienempi mela, joka toimii kiivaammin kuin swimbaittien mela.


Sitten on myös curlytails, curlytails-viehe on yleensä todellinen voittaja kaikissa tilanteissa, pyrstövieheet kalastavat aina tehokkaasti pudotuksissa, spin-stoppeissa, yksitoikkoisissa noutokäytöissä tai jigissä. Curlytail-vieheitä ei yleensä voi pyöräyttää kotiin pyrstö pystyssä, varsinkaan suurilla nopeuksilla. Tämä johtuu siitä, että viehe heiluu usein voimakkaasti, jos haluat noutaa vieheen erittäin suurella nopeudella, suosittelemme sen takilointia ylösalaisin, pyrstö päätyy alaspäin ja vieheestä tulee paljon vakaampi, et saa lainkaan heiluntaa! Kun jää on vapautettu, voit kalastaa näitä uskomattoman helposti paljon heiluen, kuumaa!


Siinä on tietysti monia eri malleja, mutta yllä oleva on perusta kumivieheille överlag.

Jos jokin tietty tekniikka kiinnostaa sinua tai jos huomaat, ettet saa ihan haluamaasi tulosta, niin soita tai tule myymälään, niin autamme sinua mahdollisuuksiesi optimoinnissa!Hyvä onni!
Näytä lisää Näytä vähemmän
Kategoriat
Suodattimet
Tuotteet
Westin ShadTeez (1pc)
alk.€1.30
Gator Catfish Paddle 22cm
Gator Price Drop
56%
alk.€5.70
alk.€12.90
Westin CreCraw Creaturebait
Söder Custom
Westin BullTeez Shadtail
Söder Custom
Gator Gum Big 27cm (1kpl)
Gator Price Drop
50%
alk.€6.90
alk.€13.90
Pig Shad 23cm
Superdeal
28%
Söder Custom
alk.€6.82